Udendørs sauna

Spa og Sauna tilbyder et flot udvalg af udendørs saunaer i forskellige størrelser og typer, hvor du kan slappe af og komme helt tæt på naturen. Hverdagens travlhed og pligter sætter sig nemt som uro og anspændthed i både krop og sind. Her vil din helt egen private saunatønde eller saunahytte tilbyde dig nogle rekreative rammer, hvor både krop, sind og natur sammen vil gå op i en højere enhed, og du vil efterfølgende kunne vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og styrke. 

En udendørs sauna er for dig, der nyder naturen og påskønner den rekreative værdi i en privat sauna, som du har adgang til alle dage hele året rundt i haven eller på din sommerhusgrund.

Se vores sauna modeller her

 

Ring til os og få et tilbud her: 4053 5108

Helstøbt oplevelse af velvære i udendørs saunatønde

Når du først har prøvet det, så er der ingen vej tilbage. Roen forplanter sig stille i hele kroppen som en sagte summen, mens du sidder tilbagelænet på det varme træværk.

Duften af det søde, våde træ kan du ikke lade være med at trække helt dybt ned i lungerne. Varmen er allestedsværende og omfavner hele kroppen i en helstøbt oplevelse af velbehag.

Det er ro og velvære uden sidestykke, og man forstår med ét, hvorfor vi så hurtigt har taget idéen til os her i Norden med udendørs sauna.

Samtidigt kickstartes hele systemet af det kolde gys, når man igen træder ud i naturen, hvor den friske luft giver dig fornyet energi –  særligt i vinterhalvåret.

Udendørs saunahytte i finsk kvalitet 

Hos Spa og Sauna har vi flere forskellige størrelser af saunatønder, som kommer med et endnu større udvalg af varmekilder såsom el, CEE stik, brændeovn eller gas.

Fælles for alle er, at uanset størrelse og varmekilde, så er alle saunaer bygget i finsk ThermoWood-træ, hvis kvalitet er særlig tilpasset det nordiske klima.

Kvaliteten og holdbarheden betyder, at produktet har en helt unik holdbarhed, og du kan bruge din sauna hele året rundt, uanset om frosten bider i kinderne, eller solen bager på huden.

Spa og Sauna har forskellige udendørs saunaer, som passer til lige netop dit behov og stil. Om du er til tøndesauna eller saunahytte, så har vi bredt udvalg i størrelser og typer.

Kontakt os her